Over 


Galapagos ontdekt en ontwikkelt geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen. Drie leverden al veelbelovende resultaten op bij patiënten, en bevinden zich momenteel in een vergevorderd onderzoekstadium in verschillende ziektes. Onze pijplijn omvat onderzoeksprogramma's tot Fase 3-studies in ontstekingsziekten, fibrose, artrose en andere indicaties. De ambitie van Galapagos is om uit te groeien tot een toonaangevend internationaal biofarmaceutisch bedrijf, gericht op het ontdekken, de ontwikkeling en de commercialisering van innovatieve geneesmiddelen. Bij Galapagos verkennen we het onbekende. We spelen in op onvervulde behoeften.

We discover. We dare. We care.

 

We discover

TRANSFORMING DRUG DISCOVERY. Met ons  unieke target- en discovery-platform bouwen we aan een van de grootste biotechpijplijnen voor geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen. Dankzij onze uitgebreide interne kennis over ziektebiologie vergroten we de kans om meer en betere geneesmiddelen voor patiënten op de markt te brengen.

 

We dare

 

MAKING IT HAPPEN. Galapagos koestert een  sterke bedrijfscultuur die geworteld is in onverschrokkenheid en engagement. Als individu, als team en als bedrijf worden we aangezet om moedige beslissingen te nemen, risico’s te nemen, onszelf uit te dagen en  verandering te omarmen.Om dat te doen, moeten we nieuwe  wetenschappelijke wegen bewandelen om  telkens weer medische doorbraken te kunnen verwezenlijken. We moeten de grenzen  verleggen van onze kennis en van onze mogelijkheden.

We care

PIONEERING FOR PATIENTS. Door geneesmiddelen te ontdekken en te ontwikkelen die niet alleen de symptomen, maar ook de ziekte zelf bestrijden, maken we veilige en doeltreffende oplossingen voor patiënten. De innovatieve behandelingen die we willen leveren, pakken grote onvervulde medische behoeften aan. Ze zullen het leven van mensen verbeteren en een duurzame positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.